Търсиш нова кариера в сферата на инженерството?

Дни на кариерата 2019 Ви приведства!

Събитието дни на кариерата се провежда за четиринадесета поредна година и Ви дава възможност да се срещнете очи в очи с бъдещите работодатели. Така ще може да обмените информация едни на други, да разберете повече за тяхната дейност, за свободни позиции, за изисквания към бъдещите кандидати, както и много други интересни неща. На повечето щандове има рекламни материали, като химикалки, тефтери, календари, както и много други практични неща полезни за всеки студент.

Къде и кога се организира събитието?

Самото събитие ще се проведе в няколко града. На 15-ти и 16-ти Октомври 2019г. на територията на ТУ-София в 12-ти, 1-ви и 2-ри учебни корпуси. Откриването ще е на 15-ти Октомври (Вторник) в 12-ти учебен корпус и ще е от 10:00ч.

На 17-ти Октомври 2019г. събитието ще се намира в филиал на ТУ-София гр. Пловдив и във Факултет и Колеж – Сливен.

Кои фирми и компании ще участват?

На „Дни на кариерата 2019“ ще присъстват много компании и фирми, които имат интерес към бъдещите си кандидати. Това е една чудесна възможност за всички студенти да намерят първата си работа или стаж!

Търсиш нова кариера в сферата на инженерството?
Търсиш нова кариера в сферата на инженерството?

Ще вземат участия фирми и компании като: Festo, Siemens, BTL, gtt, Proxiad, BOSCH, Melexis, Atos, Liebher, VIVACOM, SAP, ABB, Sensata, Lufthansa Technik, Visteon, Arexim, както и още много компании.

Ползите от „Дни на кариерата 2019г.“

Ползите са безкрано много, но може би най-важното е, че ще се срещнете очи в очи с бъдещите си работодатели, ще може да обмените опит, знания и изисквания, ще може да предадете вашата автобиография (CV), както и да зададете своите въпроси.

Както забелязвате има разнообразни компании, които ще вземат участие. Това събитие е подходящо за студенти и завършили инженери без значение от направлението им, от машинни инженери до студенти от стопански факултет.

Дни на кариерата е едно уникално събитие, което не бива да пропускате! Повече информация за събитието и за фирмите и компаниите участващи на него може да прочетете ТУК!

Можете да харесата нашата Фейсбук страница, за да научавате за още полезни събития и технологични новини. Посетете линка и харесайте – ТУК

Ако имате въпроси може да се свържете с нас от контактната форма, да пишете коментар или да ни пишете на нашата Фейсбук страница.

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *