Присъединете се към голямото семейство на Vansi3D – уникален шанс за всички, с интерес в сферата на 3D принтирането

Ако имате сериозни интереси или работата ви по някакъв начин е свързана със сферата на 3D принтирането, имате уникален шанс да се превърнете в част от голямото семейство на уникалната платформа Vansi3D. Тя ви предлага възможност да управлявате собствен онлайн магазин, в който да предлагате 3D продукти и 3D дизайни, без да се налага да похарчите цяло състояние за създаването на функционална и безупречно работеща платформа или реклама.

Да, разбрали сте съвсем точно– откривате собствен магазин и започвате да печелите веднага! Нужно е само да си създадете акаунт и да започнете да развивате успешно вашия бизнес.

Създали сте чудесен продукт – Vansi3D ви дава шанса да го предложите на възможно повече потребители

Платформата е място, където да предложите на повече потребители вашите Услуги за 3D печат и 3D дизайни, производство и прототипиране. Присъединявайки се към нея вие автоматично увеличавате шансовете си да бъдете забелязани от повече хора. Тоест, да повишите рейтинга и продажбите си.

Vansi3D рекламира вас и вашия труд

На всеки един творец в сферата на 3D проектирането, изготвянето на прототипи и моделирането, се открива невероятният шанс да рекламира себе си тук.

Платформата вече разполага с богата гама от оригинални и индивидуални продукти. Както и с лоялни клиенти, които биха били любопитни да изпробват и още интересни предложения.

Ако работите усърдно и всячески се стараете да удовлетворите желанията и потребностите на своите клиенти, вашето място е в Vansi3D.

С Vansi3D успявате и печелите бързо

Това е платформа, единствена по рода си, в която всеки би могъл да бъде успешен бизнес партньор.

Vansi3D ще ви помогне да постигнете финансова стабилност, осигурявайки ви възможност да получите прилично възнаграждение за труда си, с възможност за работа от дома.

Присъединете се към семейството на Vansi3D и получете нужната подкрепа

Ако отдавна мечтаете да превърнете вашето хоби в печеливш бизнес, сега е момента да го направите! Можете да разчитате на подкрепа във всяко едно отношение. Например, при необходимост от изработка на модели, прототипи и проекти ще може да изберете точния специалист сред останалите потребители.

Как да създадете търговски акаунт в Vansi3D?

Няма нищо по-лесно от това – просто попълнете формата за регистрация на търговци и веднага след това от платформата ще разгледат вашата заявка. Точните стъпки може да видите тук.

Присъединете се към голямото семейство на Vansi3D - уникален шанс за всички, с интерес в сферата на 3D принтирането
Присъединете се към голямото семейство на Vansi3D – уникален шанс за всички, с интерес в сферата на 3D принтирането

Vansi3D предлага богато разнообразие от продукти и услуги

3D скенери, 3D надписи, 3D писалки, 3D принтирани полезни аксесоари за бита. Включително и предпазни шлемове за Ковид 19 – тук ще откриете огромно разнообразие от уникални продукти.

Възможностите на 3D принтирането са неограничени и то е безценно в много сфери, сред които:  военна промишленост, машинни елементи, прототипи, медицина, зъботехника, играчки, автомобилна индустрия, скулптури, архитектурно моделиране, географски и ситуационни модели, дизайн, концептуални модели, маркетинг, инженерство и още много други.

Можете да разчитате на качествена и прецизна изработка, както на разнообразни битови консумативи /с възможност за закупуване не само на готови модели, но и за изработка по конкретен модел, предложен от клиента/, така и на индустриални заготовки, макети, резервни части и други.

Vansi3D ви очаква

Независимо дали предлагате или търсите определен продукт или услуга, Vansi3D е вашият надежден партньор, с който можете лесно да реализирате мечтите си.

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *