Виртуално събитие на DiTra

Ако искате да се информирате преди всички останали за последните нови решения в областта на 3D принтирането, имате възможност да го направите сега.  Регистрирайте се онлайн за традиционните за това време от годината семинари на живо. ДиТра и този път не пропуска да организира „виртуално събитие на DiTra“.

На тях ще се запознаете с интересните нови възможности, които открива пред вас последната версия на SOLIDWORKS. Kакто и ще научите повече за останалите услуги и продукти, които CAD/CAM центъра на ТехноЛогика предлага.

Предвид условията в страната, свързани със световната пандемия от коронавирус, традиционната среща тази година ще бъде проведена виртуално.  Но въпреки трудностите и утежнената обстановка, всички, които се интересуват от новите възможности и не се колебаят да ги прилагат, отново ще могат да се информират за тях.

В семинарите на живо вниманието на участниците ще бъде насочено към подобренията в SOLIDWORKS 2021 и CAMWorks 2021. Kакто и към възможностите за пълна разработка и управление на продукти /от всяка една локация/, които предлага платформата 3DEXPERIENCE. А те са наистина впечатляващи.

Като допълнителен акцент по време на виртуалните семинари от ДиТра са решили да се фокусират върху прецизните 3D скенери на Creaform и 3D принтери на Stratasys. Известни със своето безкомпромисно качество и възможности за разрешаване на различни технологични проблеми, с които други устройства не биха могли да се справят.

От ДиТра споделят, че за тях фокусът към оптималното използване на прецизно подбраните софтуерни продукти, съобразно конкретната специфика на дейността. Както и допълването на машинния парк и пълното осмисляне на инвестициите, е било винаги от първостепенно значение.

Не пропускайте да се регистрирате за предстоящото на 25 ноември събитие, защото, освен всичко останало, ще имате възможност да научите повече и за вече подготвените от центъра технологични разработки, които ДиТра е осигурила на своите клиенти.

Виртуално събитие на DiTra
Виртуално събитие на DiTra

Ето какво още ще научат всички, които се регистрират и присъстват на виртуалното събитие:

  • Как се автоматизира конструкторският труд за разработка и редактиране на продукти в Биомашиностроене с помощта на програмния интерфейс (API) на SOLIDWORKS
  • По какъв начин SOLIDWORKS Inspection и SOLIDWORKS Composer улесняват работата по качествения контрол и сглобяването на продуктите в Лесто продукт
  • Как се автоматизира програмирането на NC машините и как се генерират технологични документи в Айгер Инженеринг

По време на онлайн семинарите ще можете също така да задавате въпроси и на експертите от ДиТра. Те ще бъдат на ваше разположение през цялото време. Последните новости в 3D решенията ви очакват, затова не пропускайте да направите своята онлайн регистрация!

Виртуално събитие на DiTra започва на 25 ноември от 13:30 ч. Може да се регистрирате от този линк: https://ditra.bg

Ако желаете да обогатите вашите знания в сферата на 3D моделиране, подготовка за 3D принтиране, 2D чертежи и всичко останало за работата с CAD софтуера SolidWorks, то това ръководство SolidWorks – том 1: Овладяване на Мат Ломбард ще ви помогне много за да напреднете или да научите основни неща. Цената му е 33,00 лева и може да го закупите от тук – „КУПИ СЕГА!

Ако желаете да получавате още повече качествено съдържание и да сте в течение с всички предстоящи събития, може да се абонирате за нашия безплатен мейл бюлетин. Станете част от нашето семейство от вече над 50 човека.

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *