Топ 10 прахосмукачки за 2021

Прахосмукачката е уред, който е задължителен за всеки дом. Без нея почистването не е завършено, а и тя осигурява здравословната среда в която живеем, премахвайки дори и най-дребните частици прах. Разбира се, освен ако не се занимавате професионално с почистване, съвсем не е необходимо да купувате супер мощен модел на висока цена. Достатъчно е да изберете такъв вариант, че съотношението между качество и цена да е добро и същевременно вашата прахосмукачка да разполага с всички допълнителни функции, които са ви необходими. Нека да видим топ 10 прахосмукачки за 2021-ва, чието качество и функционалност предизвикват единствено възхищение. Сред тях има различни видове, включително и прахосмукачки роботи.

Прахосмукачка робот MEDION ILIFE MD18999

Чудесен модел, който изненадва със систематична навигация, добри резултати при почистване и дълъг живот на батерията. Определено си струва човек да го има у дома.

Прахосмукачка робот ROWENTA AQUA FORCE RR6971

Страхотен уред, който се грижи за редовното почистване и избърсване на подовете вместо вас, като почиства до 100 квадратни метра жилищна площ с едно преминаване. Може лесно да влезе под мебели и легла. Едновременно засмуква и избърсва твърдия под.

Прахосмукачка робот AEG ULTRA X PERFOMANCE RX7-1-TM, LI-ION, 500

Прахосмукачка робот с Li-Ion батерия, която ще ви впечатли със своята уникална техника на засмукване, благодарение на която домът ви винаги ще блести от чистота. Почиства перфектно дори и на труднодостъпните места.

Прахосмукачка ROWENTA SILENCE FORCE RO6383, 750W

Една много мощна и същевременно тиха прахосмукачка. Притежава отлична всмукателна мощност и голям контейнер за прах.

Топ 10 прахосмукачки за 2021
Топ 10 прахосмукачки за 2021

Прахосмукачка VX7-2-CRAK X POWER, 650W = 2200W, 69DB

С четка, предназначена за всякакви повърхности – твърди и меки подови настилки, тази прахосмукачка е чудесно средство за поддържане чистотата във вашия дом. Бързо почиства космите от домашни любимци и други замърсявания по пода, дивана, стълбите или стените. Отличен избор за почистване на дома и автомобила.

Прахосмукачка BISSELL® VAC & STEAM C24358 / 1500W

Предлага мощно засмукване и е изключително удобна за употреба – предназначена за сухо и мокро почистване, тя е просто перфектна.  Не са ви необходими специални препарати.

Прахосмукачка HOOVER BREEZE BR71BR2, 700W = 2300W

Изключително функционална и икономична прахосмукачка. Работи много тихо и е с отлична мощност. Контейнерът за прах се изважда и почиства с лекота. 

Прахосмукачка VAX CCQSASV1P1, 850W = 2300W

Мощна многоциклонна цилиндрична прахосмукачка за почистване на килими и твърди подове. Идва с усъвършенствана HEPA филтрация – улавя 99,98% прах и алергени за по-чист въздух. С дълъг маркуч за почистване на стълби и лесно придвижване до труднодостъпни места.

Прахосмукачка HOOVER SE71WR01, 700W

Предлага мощно засмукване и оставя килимите чисти до самия ръб. Същевременно е много компактна и лека за пренасяне. Много добър избор за всеки модерен дом.

Прахосмукачка SEVERIN MY7117.108, 950W, H12

Един от най-добрите модели на пазара в своята категория. С компактен, лек и удобен дизайн, с отлична мощност, подходяща за всякакви повърхности и най-вече твърди подове. Лесно се разглобява и почиства и е оборудвана с филтър, задържащ повечето от алергените, налични в околната среда.

Може да разгледате и една уникална Портативна безкабелна прахосмукачка с LED фенер и SOS аварийна светлина Xmart V6. Перфектна за експресно и удобно почистване на дома, офиса и автомобила. Има LED фенер, както и SOS аварийна светлина.В комплента има и филтър HEPA. Една от добрите прахосмукачки. Цената и е доста примамлива 69,90 лева. Може да я разгледате и закупте от ТУК!

Ако статията Ви е харесала, може да я споделите с приятели.
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *